Inklädnader

Bildnamn

Vi samarbetar med Conturas och Norrmodul när det gäller inklädnad i transportbilar upp till 3,5 ton. Med en inklädnad sparar ni på er servicebil & kan ha glädje av denna under många år. Inklädnaden är vitlackerad och golvet är av minst 8 mm lackerad trä. Kontakta oss gärna för en offert till just din bil.

Frontbågar

Bildnamn

Självklart kan vi erbjuda dig ett fullgott sortiment av frontbågar, våra samarbetspartner är Rindab, Qpax och Trucker för att uppfylla just ditt behov. Bågarna finns i både borstad aluminium och polerat rostfritt stål

Belysning mm

Bildnamn

Vi är partner med HBA som har ett komplett sortiment av belysning till ditt fordon, allt ifrån det enklaste extraljus till mer avancerade lösningar inom varningsljus, invertrar etc.

Promotech´s effektmoduler är ett fristående trim som, tack vare sin vattentäta konstruktion, mycket enkelt ansluts till motorn via befintliga plug-in anslutningar. Resultatet blir betydligt bättre prestanda och oftast lägre bränsleförbrukning. Klicka på bilden för att läsa mer eller kontakta oss.

Sortimentet idag kretsar i stort sett kring allt som har med strömförsörjning och utrustning för fordon, båtar och industri att göra. Detta innefattar exempelvis; laddning, batteri, distrubution, omvandling, varningsljus, belysning och kamerasystem. Allt för att ge en bra komfort. Klicka på bilden för ett besök på AWIMEX hemsida.